Declarație de accesibilitate

Casa de Cultură „Mihai Ursachi“ a Municipiului Iași, prin intermediul paginii sale web http://www.culturacopou.ro, se străduiește să se asigure că informațiile și serviciile sale sunt accesibile pentru persoanele cu dizabilități. culturacopou.ro a investit resurse semnificative pentru a ajuta la asigurarea faptului că site-ul său web este mai ușor de utilizat și mai accesibil pentru persoanele cu dizabilități, cu convingerea puternică că fiecare persoană are dreptul să trăiască cu demnitate, egalitate, confort și independenţă.

Accesibilitatea pe culturacopou.ro

Site-ul cultura.ro pune la dispoziția utilizatorilor o unealtă web ce poate corecta la cerere o varietate de probleme tehnice de accesibilitate. Această unealtă este pusă la dispoziție de modulul WordPress WP Accessibility Plugin.

Printre funcțiile sale enumerăm: activarea opțiunii de omitere a link-urilor cu suportul WebKit punând în coadă suportul JavaScript pentru mutarea focusului de la tastatură; adăugarea de linkuri de ignorare cu ținte definite de utilizator; adăugarea de atribute de limbă și direcție text la un atribut HTML; adăugarea unui contur :focus la elementele focalizabile; comutarea la foile de stil pentru fonturi cu contrast ridicat și mari; adăugarea suportului pentru atributul longdesc ș.a.

Acest modul permite culturacopou.ro să-și îmbunătățească conformitatea cu Ghidul de accesibilitate pentru conținutul web (WCAG 2.1).

Activarea meniului Accesibilitate

Meniul de accesibilitate culturacopou.ro poate fi activat făcând clic pe pictograma meniului de accesibilitate care apare în partea dreaptă a paginii. Aceasta poate fi ușor reperată conform ilustrației de mai jos:

silueta unui om in scaun cu rotile
pictograma meniului de accesibilitate

După accesarea acestei unelte, vă rugăm să așteptați un moment pentru a se încărca meniul de accesibilitate în întregul său.

Disclaimer

culturacopou.ro își continuă eforturile pentru îmbunătățirea continuă a accesibilității site-ului și serviciilor sale, cu convingerea că este obligația noastră colectivă morală de a permite utilizarea fără probleme, accesibilă și nestingherită și pentru cei cu dizabilități.

Într-un efort continuu de îmbunătățire și remediere continuă a problemelor de accesibilitate, scanăm în mod regulat culturacopou.ro cu Scanerul de Accesibilitate al UserWay pentru a identifica și repara orice barieră de accesibilitate posibilă pe site-ul nostru. În ciuda eforturilor noastre de a face ca toate paginile și conținutul de pe culturacopou.ro să fie pe deplin accesibile, este posibil ca un anumit conținut să nu fi fost încă complet adaptat la cele mai stricte standarde de accesibilitate. Aceasta poate fi rezultatul faptului că nu ați găsit sau identificat cea mai potrivită soluție tehnologică.

Aici pentru dvs.

Dacă întâmpinați dificultăți cu orice conținut de pe culturacopou.ro sau aveți nevoie de asistență cu orice parte a site-ului nostru, vă rugăm să ne contactați în timpul programului normal de lucru, așa cum este detaliat mai jos și vom fi bucuroși să vă ajutăm.

Contactați-ne

Dacă doriți să raportați o problemă de accesibilitate, aveți întrebări sau aveți nevoie de asistență, contactați asistența pentru clienți culturacopou.ro după cum urmează:

E-mail: casaculturacopou@yahoo.com

Skip to content