Expoziție de fotografie " Perpetuum Mobile "

Perpetuum Mobile

Expoziție de fotografie

Andrei Weingold și Iulia Pașcanu
Vernisaj: Marti, 13 Noiembrie, ora 18:00
Galeria de Artă „La Gard” a Casei de Cultură a Municipiului Iași, „Mihai Ursachi”
Ne face plăcere să vă invităm la vernisajul expoziției “Perpetuum Mobile“, ce va avea loc marti, 13 noiembrie, ora 18:00, la Galeria de Artă „La Gard” a Casei de Cultură a Municipiului Iași, „Mihai Ursachi”. În caz de vreme rea, vernisajul se va ține în Sala “Diotima” a Casei de Cultură a Municipiului Iași, „Mihai Ursachi”.
Ideea proiectului “Perpetuum Mobile” a venit ca o prelungire a coincidenței aproape zilnice de a ne afla în diverse mijloace de transport în comun cu un aparat foto la îndemână.
De multe ori, percepem timpul pe care îl petrecem tramvai, sau în tren, ca momente suspendate în existența noastră. Până la următoarea destinație ne integrăm în masa anonimă din jurul nostru, unde personalitățile se aplatizează și orice activitate este amânată, toată acțiunea reducându-se la a urmări firul propriilor gânduri.
Totuși, din când în când, se întâmplă ceva neprevăzut, care ne reconectează la propriul nostru umanism… și, într-un fel, este ceea ce ne motivează în acest demers, căutarea permanentă a acelui ceva ieșit din comun, în rutina fără scăpare a vieții de zi cu zi.”
Expoziția va putea fi vizitată în perioada 9 noiembrie – 2 decembrie 2012.
Mulțumim “Regiei Autonome de Transport Public Iaşi” şi Casei de Cultură a Municipiului Iaşi Mihai Ursachi pentru ajutorul acordat în realizarea acestui eveniment.
Skip to content