GALERIA „LA GARD”: expoziție de fotografie EEA și Norway Grants

Pe tot parcursul lunii noiembrie 2011, Casa de Cultură „Mihai Ursachi” vă invită să vizitaţi

GALERIA „LA GARD”: expoziție de fotografie EEA și Norway Grants

Inițiată de Ambasada Norvegiei, Innovation Norway și Punctul Național de Contact, expoziția intinerantă (pînă acum a mai fost prezentă în Cluj şi Sibiu) ilustrează rezultatele unor proiecte derulate de către entităţi publice şi private româneşti, cu asistenţă financiară din partea Norvegiei, Islandei şi Principatului Liechtenstein, prin cele două mecanisme financiare: Granturile SEE și cele norvegiene (EEA și Norway Grant).

Organizatorii își exprimă speranța că această expoziție va arăta, într-o lumină cât de poate de clară, ce au realizat beneficiarii români ai Granturilor, prin eforturi susținute și prin determinarea de a schimba lucrurile în mai bine.

Pe data de 3 noiembrie, la ora 12, expoziţia va fi vizitată şi de ambasadorul Norvegiei în România, dl. Øystein Hovdkinn.

 

Galeria „La Gard” este deschisă nonstop,  cu ajutorul a 16 panouri expuse pe gardul Parcului Copou din Iaşi. Printr-un concept nonconformist, care-şi propune apropierea publicului larg de artă – şi invers – „La Gard” prezintă  în aer liber, alternativ, o expoziţie de fotografie şi alta de picturi in-print.

Skip to content