Vernisajul expoziției de grafică digitală „Biblioteca de gânduri”

Vă invităm sâmbătă, 6 februarie 2016, ora 17, la Galeria Labirint a Casei de Cultură „Mihai Ursachi” Iași, la vernisajul expoziției de grafică digitală „Biblioteca de gânduri” semnată de  Diana Dimitriu.
La doar 14 ani, Diana Dimitriu expune pe simeze  un număr de 25 de lucrări executate în tehnica digital collage (colaj digital), un concept nou care provoacă publicul  să cunoască modele psihologice tipice caracterului uman.  Privitorul descoperă în creațiile Dianei, expresii, trăiri, simțuri… identificându-și propriile stări sufletești, propriile amprente.
Tânăra Diana Dimitriu, membră a Tonitza Art Group Suceava reușește, în decurs de un an de la debutul  artistic, să-și expună creațiile  în cadrul unor expoziții colective printre care „Vintage” și „Salonul de Primăvară” – Tonitza Art Group Suceava, „Femeia și Marea” „Artă Contemporană” în cadrul Galeriei de Artă Elite Prof Art București și „Accente Cromatice” – Galeria Labyrinth București .
„BIBILIOTECA DE GÂNDURI”  este o poveste a sufletului ce capătă diferite forme și dimensiuni, „citită” de un suflet de copil. De asemenea, este o noutate pentru iubitorii artei din Iași, mai ales datorită  colajelor digitale în sistem dual-view.
Conceptul dual-view oferă posibilitatea vizualizării lucrărilor în timpul zilei, dar și în timpul nopții (8 ore). Altfel spus, în momentul în care lumina se stinge, lucrările Dianei, capătă alte nuanțe, făcându-l pe privitor să „evadeze” în alte planuri, să „plutească” într-o altă dimensiune, unde va descoperi imaginea potrivită emoțiilor și stării sufletești.
Expoziția va fi deschisă în perioada 6-27 februarie 2016.
Vernisajul expoziției de grafică digitală „Biblioteca de gânduri”
Skip to content