Despre oameni și fotografi - a 180 – a întrevedere a membrilor Clubului Fotografilor

Casa de Cultură „Mihai Ursachi” a Municipiului Iaşi și Clubul Fotografilor Iaşi organizează marţi, 6 martie 2018, ora 18:30, în Sala „Diotima” a Casei de Cultură, a 180 – a întrevedere a membrilor Clubului Fotografilor. Întâlnirea se va desfășura sub genericul Despre oameni și fotografi, de vorbă cu Daniel Chindea.

Daniel Chindea este fotograf de nuntă și realizatorul emisiunii de tip live-streaming „Radio Pătraţele”.

Moderator: Mihaela Ajităriţi

„Visez la o lume fără kitsch. Fotografiez oameni, nunți și povești .”

„Daniel Chindea fotografiează oameni din 2003. Este de profesie învățător și sociolog. Trăiește din fotografie. A pus bazele WeddingStaff, a susținut zeci de workshop-uri colective (inclusiv primul workshop de fotografie de nuntă din România) și zeci de workshop-uri one-on-one. Mulți dintre cei care “i-au trecut prin mână” au ajuns fotografi mari. Până în 2015 a purtat numele de danielphotography. De atunci este theSquare. Mai nou, Radio Pătrățele. În curând ShootLess.

Vine alături de noi să vorbim despre calitatea de a fi OM atât cu clienții noștri cât si cu colegii noștri. A apasă pe buton e simplu. A desena frumos o imagine e simplu. A rămâne OM e mai puțin simplu.

Nu în ultimul rând, ne va spune și câteva cuvinte despre SHOOTLESS 2018 ce va avea loc la Sibiu, între 30 martie şi 1 aprilie.”

Accesul în sală este gratuit şi permis tuturor persoanelor pasionate de fotografie.

Vă așteptam în număr căt mai mare, cu întrebari, cu situații întălnite de voi, cu păreri și cu voie bună!

Afiş realizat de Florin Aioanei.

Afis Intrevedere

Skip to content