Intrevedere publică - Prelegeri publice despre fotografie

Casa de Cultură „Mihai Ursachi” a Municipiului Iași, Bulevardul Carol I, Parcul Copou

Clubul Fotografilor Iași

Întrevedere publică

Prelegeri despre fotografie

Sumar:

„Despre prigorii”, prezentare de Neculai Creangă

Fotografia, de la pasiune la carieră”, prezentare de Paul Pădurariu

Moderator: Cătălina Neculau

Clubul Fotografilor Iași, organizează pe data de 7 februarie 2023 o nouă întrevedere publică ce se va desfășura la Casa de Cultură Mihai Ursachi, în Sala Diotima începând cu ora 18:30. Prelegerile vor acoperi două subiecte de interes pentru cei pasionați de frumos prin fotografie.

Prima parte a întrevederii ne invită într-o călătorie a înaripatelor colorate, după cum o spune și titlul prelegerii,„Despre prigorii”. Colegul nostru Neculai Creangă ne va prezenta câteva dintre secretele fotografierii prigoriilor, secrete pe care le-a dobândit prin experiența personală, precum și câteva detalii de culise, cum ar fi locurile în care pot fi găsite sau condițiile optime de fotografiere a lor.

Partea a doua ne va duce pe drumul pe care îl poate parcurge un pasionat de fotografie pornind de la un simplu hobby, la a face carieră în fotografie. Deși pare un drum greu de urmat, Paul Pădurariu, prin prezentarea „Fotografia, de la pasiune la carieră”, ne va invita să îl însoțim la pas prin experiența lui în acest domeniu, împărtășind dificultățile și lecțiile pe care le-a învățat urmându-și chemarea de a deveni fotograf profesionist.

Text: Cătălina Neculau

Afiș: Neculai Creangă

Accesul este gratuit şi permis tuturor persoanelor pasionate de fotografie.

Linkuri utile:

www.clubulfotografiloriasi.ro

www.facebook.com/clubulfotografiloriasi

www.culturacopou.ro

www.facebook.com/culturacopou

https://creanganek.com/
Skip to content