Seara de teatru - Casa Share

Casa de Cultură a Municipiului Iași “Mihai Ursachi“ vă invită să participați joi, 13 decembrie 2018, orele 18.00, la evenimentul caritabil “Groove Days”, organizat la a VI-a ediție de UN Youth Christmas Groove – Filiala Iași a Asociației Tineretul ONU din Romania – și Casa Share.
Momentele artistice de teatru și muzică sunt susținute de So Trupa, interpreta Eda și Trupa Mess.
Vă așteptăm!

Afis 13 decembrie

Luna decembrie reprezintă perioada perfectă în care proiecte precum UN Youth Christmas Groove, sub îndrumarea Asociației Tineretul ONU din România – Filiala Iași, iau naștere spre a dărui și a schimba, prin gesturi mici, realitatea unor familii cu posibilități limitate.

Ajuns la a VI-a ediție, UN Youth Christmas Groove va continua colaborarea cu Casa Share, din dorința de a sprijini inițiativele din comunitatea noastră și de a le promova mai departe.

Casa Share este un proiect prin care, în ultimii 5 ani, s-au construit și amenajat 20 de case pentru familii defavorizate din județul Iași.

Simțul empatiei, dragostea și munca continuă pe care le valorifică Bogdan Tanasă, fondatorul Casei Share, sunt valorile care, cu atât mai mult în pragul sărbătorilor, ne aduc mai aproape.

Scopul principal al proiectului, constă în selectarea unui centru pentru familiile nevoiașe, ce îndeplinește încadrarea în categoria de venituri mici, fără posibilități, din județul Iași și oferirea sprijinului nostru prin intermediul donațiilor.

Dăruiește un zâmbet în această iarnă! Vino alături de noi, la o seară încărcată de muzică bună și teatru de calitate!

Skip to content