Spectacol de teatru "Don't do drugs"

Asociaţia Devoratorilor de Artă (ADDARTA) din Iași în parteneriat cu Casa de Cultură “Mihai Ursachi” a Municipiului Iași  desfășoară la data de 15 si 16 noiembrie 2018 proiectul socio-cultural “Don’t Do Drugs“, începând cu ora 13.00, în sala Diotima a instituției.

Don’t Do Drugs” este un proiect finanţat de Primăria Municipiului Iași și are ca obiectiv principal combaterea consumului de alcool, droguri și a delicvenţei juvenile în rândul adolescenţilor. Astfel, ADDARTA a realizat un spectacol de teatru interactiv care se va juca pe parcursul lunii noiembrie 2018 în locaţii din Iași, atât în licee cât și la Casa de Cultură “Mihai Ursachi” a Municipiului Iași.
Spectacolul este realizat într-o manieră modernă urmărind dezvoltarea activităţii culturale, creşterea accesibilităţii artelor și dialogul social în rândul adolescenţilor din Iași, dar și promovarea educaţiei neconvenţionale într-un context cultural.
Beneficiarii direcţi ai proiectului vor fi peste 1000 de liceeni din municipiul Iași având în vedere ca pe termen mediu să se formeze o relaţie benefică bazată pe dialog social între artiști și adolescenţi.

Programul spectacolelor proiectului Don’t Do Drugs:

12 noiembrie – Liceul D. Cantemir   – sala festivităţi – ora 13
13 noiembrie – Colegiul E. Racoviţă – sala festivităţi – ora 13
14 noiembrie – Liceul V. Alecsandri – sala festivităţi – ora 13
15 noiembrie – Liceul G. Moisil    – sala Casei de Cultură”Mihai Ursachi” a Municipiului Iași – ora 13
16 noiembrie – Colegiul G. Ibrăileanu – sala Casei de Cultură “Mihai Ursachi” a Municipiului Iași- ora 13
19 noiembrie – Liceul C. Negruzzi   – sala festivităţi – ora 13
20 noiembrie – Liceul Waldorf       – sala festivităţi – ora 13
22 noiembrie – Colegiul Mihai Eminescu    – sala festivităţi – ora 13
28 noiembrie – MERU/ meru.arts.ro   – audienţă generală- ora 19

Echipa artistică este formată din actorii Ioana Natalia Corban, Adnana Bolea; regia Daniel Chirilă și muzica creată de compozitoarea Diana Roman.

Proiect realizat cu sprijinul:
*Sponsorilor: Hotel Ramada, Farmacia Adriana, Iașisting, Policlinica Providenţa, Oxygen Sport Center, Școala Postliceală FEG, Ospătăria Uliţa Veche.
*Partenerilor: Liceul D. Cantemir, Colegiul E. Racoviţă, Liceul V. Alecsandri, Liceul G. Moisil, Colegiul G. Ibrăileanu, Liceul C. Negruzzi, Liceul Waldorf, Colegiul Eminescu, Casa de cultură Mihai Ursachi a Municipiului Iași si MERU.

Afis DDD var.2

Skip to content