SPECTACOL DE TEATRU INDEPENDENT " Avida Dollars "

Sâmbătă, 21 Septembrie 2013 are loc spectacolul de teatru „Avida Dollars”
– Un performance marca Salvador Dali si Eduard Fiuciuc –

edi
Sâmbătă, 21 Septembrie la ora 20:00 Casa de Cultura „Mihai Ursachi” (Parcul Copou, Iaşi) găzduieşte spectacolul performance „Avida Dollars”. Regizat şi jucat de Eduard Fiuciuc, scenariul este adaptat după „Jurnalul unui geniu” de Salvador Dali şi îmbină elemente inedite din viaţa şi creaţiile pictorului.
Preţul unui bilet de intrare pentru adulţi este de 10 RON.

Spectacolul “Avida Dollars” este o comemorare a unei personalităţi universale ce a reuşit să îşi lase amprenta atât în artă cât şi în filozofie. Un spaţiu între spaţii, un timp fără de timp, un vis plin de simboluri şi nu în ultimul rând o disecţie conceptuală a marelui Dali.
O invitaţie în lumea suprarealismului, o încercare reuşită de a străpunge percepţia vizuală şi ideatică cu marile întrebări existenţiale. Un vis ce devine real şi te înconjoară dându-ţi impresia ca totul e posibil dacă îţi pui întrebările corecte.
Fluid, hipnotic şi plin de energie, amuzant şi plin de tâlc, te absoarbe din cotidian şi te aruncă într-un univers paralel, născocit de un geniu ce încă dăinuie prin arta sa.

Preţul unui bilet pentru adulţi este de 10 RON. Biletele se pot achiziţiona in ziua spectacolului la intrare.

Skip to content