Festivalul European de Fotografie

Afis_Festivalul_FE_m

Festivalul European de Fotografie este organizat de Asociaţia “Euro Foto Art”, Reprezentanţa Comisiei Europene în România şi Biroul de Informare al Parlamentului European, sub patronajul Ministerului Culturii şi al Asociaţiei Artiştilor Fotografi din România, sub auspiciile Federaţiei Internaţionale de Artă Fotografică.
Manifestările din Iaşi sunt realizate în parteneriat cu Casa de Cultură “Mihai Ursachi” a Municipiului şi cu Clubul Fotografilor.

Festivitatea de închidere a ediţiei a doua a Festivalului European de Fotografie va fi organizată vineri, 31 mai 2013, de la ora 18.00, în Sala “Diotima” de la Casa de Cultură “Mihai Ursachi” a Municipiului Iaşi din Parcul Copou.
În cadrul festivităţii, printre altele, vor fi vernisate două expoziţii de fotografie (v. mai jos) prezentate în cele două Galerii de Artă ale Casei de Cultură “Mihai Ursachi” şi va fi proiectată digiporama intitulată “Paşi în Lumină”, realizată de membrii Clubului Fotografic “Nufărul” din Oradea.

Detalii despre Festivalul European de Fotografie se află în cele două comunicate de presă ataşate şi înhttp://www.eurofotoart.com.
(Anunţ şi afiş: Asociaţia “Euro Foto Art”.)

Skip to content