The vibration of light

Avem onoarea de a vă invita la expoziția de fotografie “The Vibration of Light” ce va avea loc la Casa de Cultură “Mihai Uraschi” a Municipiului Iași, pe data de 22 Martie, începând cu ora 18:00.
“The Vibration of Light” este o incursiune în lumea fascinantă a imaginilor obținute prin lightpainting, o tehnică care implică utilizarea luminii pentru a crea și manipula compoziții fotografice. De la folosirea luminii laser sau a luminii cu LED-uri, până la tehnici mai complexe cu iluminare statică sau mișcări de lumină, fiecare fotografie din această expoziție reprezintă o sinteză între tehnologie și artă.
Fotografii vorbesc prin intermediul culorilor, formelor și texturilor realizate cu ajutorul luminii, capturând momente efemere și transformându-le în opere de artă vizuală. Fiecare imagine este rezultatul unui proces meticulos de compoziție și manipulare a luminii, aducând în prim-planul privitorului perspective unice și impresii vizuale surprinzătoare.
Intrarea este liberă! Toți sunt invitați să descopere și să se bucure de această expoziție ce reprezintă o celebrare a creativității și a inovației în domeniul fotografiei.
Prezintă: Prof. univ. dr. Cristian Ungureanu, prorector al UNAGE Iași
Microrecital: Summer/Night – Gabriel-Teodor Dîrțu la violă și voce & Tudor Răzvan Poiană – la chitară

Skip to content