Festivalul De Cultură Urbană – ARS URBANA Ediția III –

afis_ars_urbana_3

Asociația C.O.N.-TOUR în parteneriat cu Casa de Cultură a Municipiuliu Iași ” Mihai Ursachi ” și Primăria Municipiului Iași sună din nou adunarea pentru cei pasionaţi de cultură urbană.
Aflat la cea de-a treia ediţie, Festivalul ARS Urbana este singurul festival pe această temă din Moldova, iar anul acesta se va desfășura în perioada 10-12 mai. Timp de 3 zile, Iaşiul va căpăta un contur underground, neconvenţional nu numai pentru artiştii urbani, dar şi pentru amatori ai artei urbane.

Cei înscrişi se vor întrece în 3 secţiuni ale festivalului: Graffiti, Breakdance, şi Sculptură Grolsch. De asemeni în cadrul festivalului vor fi și demonstrații de skateboarding, beatbox, parkour și dj-ing. În prima zi a festivalului vor concerta în Undergorund Pub formația de hip-hop Grupul de Rezistență, iar în deschidere vor cânta Frații FF și Hardmaky. În a doua zi a festivalului, pe 11 mai tot în Underground Pub vor concerta R.O.A. (Rise of Artificial).

Festivalul Ars Urbana a luat naștere în 2008, iar anul acesta se află la a treia ediție. De la an la an festivalul a crescut tot mai mult: atât din punct de vedere al participanților, cât și al concursurilor și resurselor implicate. La fel ca în anii precedenţi, Ars Urbana oferă nu numai evenimente culturale de calitate desfăşurate în cadrul Complexului Palas şi în Underground Pub, dar şi câte un party în fiecare seară, unde invitaţii vor putea socializa cu artiştii prezenţi la festival.

Asociația C.O.N.-TOUR are ca scop promovarea culturii și artei sub toate formele ei, educării și informării publicului larg cu privire la evenimentele și manifestările cultural – artistice pe plan național și internațional, promovării și dezvoltării turismului pe teritoriul Romaniei precum și a prezentarii de noi perspective asupra obiectivelor turistice și ecologizarea acestora.

Pentru mai multe informaţii și detalii, ne puteţi găsi la http://arsurbanafest.wordpress.com/

ars.urbana@gmail.com și ong.con.tour@gmail.com

Skip to content