Simbioză - Online

Spectacolul își propune să prezinte lupta care se dă în interiorul nostru între gânduri, idei, seturi de credințe, caractere, temperamente: un joc a două reflecții ale aceluiași ‘Eu’, o antiteză între două părți componente a sinelui nostru, o coexistență permanentă a părților predominante aflate involuntar în legătură din interiorul nostru, două reverberații interioare ce se zbat mereu și vor să se domine reciproc.

„Cred că miezul conceptual al producţiei s-ar putea rezuma la fraza care apare la un moment dat pe ecranul de proiecţie: Zilnic alergăm tot mai repede ca să rămânem în acelaşi loc. Doar credem că zilnic ne străduim tot mai mult ca să avansăm şi să urcăm tot mai sus. Dar în fapt nu facem decât să rămânem în acelaşi punct. Printr-o reuşită armonizare între gest, mişcare scenică şi sound, Radu Mihoc încearcă să surprindă împreună cu doi membri ai trupei Mirage, pentru tinerii din sala de la Casa de Cultură „Mihai Ursachi“, coordonatele unei lumi din ce în ce mai dezgolite de sens deoarece umanul este eclipsat de stridenţa robotizării.”

Dana Tabrea

(https://www.ziaruldeiasi.ro/stiri/simbioza–206681.html)

Actori: George BALMOȘ și Ionuț COZMA
Regia, conceptul și scenografia: Radu MIHOC

După achiziția biletului spectacolul se poate vizualiza pe această pagina pe data de 2 decembrie 2020 începând cu ora 19:00 și până la ora 00:00.

Filmarea spectacolului a fost realizată pe 21 noiembrie 2020.

Cumpără bilet

Skip to content